Najaarsactie: Binnenschilderwerk

Maak gebruik van onze najaarschilderactie en krijg 10% korting op uw binnenschilderwerk!

In de wintermaanden zijn de weersomstandigheden vaak niet optimaal om buitenschilderwerk te doen, maar zijn wel geschikt om binnenschilderwerk op te pakken. In de winter zitten we meer binnen en valt achterstallig onderhoud meer op.

Zijn de kozijnen weer toe aan een nieuwe verflaag? Moeten de muren en plafonds weer gesausd worden? Kan de trap wel weer eens geverfd worden? Dit zijn perfecte klussen om in de wintermaanden op te pakken. Laat het over aan de schilders van Colorful.

Room Painter and His Job

Maatregelen volgens RIVM

Tijdens het uitvoeren van het binnenschilderwerk volgen wij de richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM op omtrent het coronavirus. We wassen regelmatig onze handen en houden altijd minimaal 1,5 meter afstand.

  • Als onze schilders klachten hebben, komen ze uiteraard niet bij u thuis. Bij de uitvoering van de klus zullen ze voldoende afstand houden en alles in overleg met u doen.
  • Als u zelf klachten heeft, wilt u dat dan aangeven? Dan komen wij niet langs en plannen de afspraak op een ander moment in.
  • Voelt u zich er toch niet prettig bij dat we langskomen? Dan kunt u dat uiteraard aangeven. Wij respecteren dat en plannen dan een ander moment in.

De najaarsactie geldt van september 2021 tot januari 2022.

Kies voor Colorful

Wij kennen de kneepjes van het vak. Onze schilders zorgen ervoor dat uw woning er weer keurig bij staat en een lange periode onderhoudsvrij is.

Professionele materialen

Wij werken met professionele materialen en verf

Garantie

Ons binnenschilderwerk gaat lange tijd mee en we geven garantie

Lange levensduur

Onze technieken zorgen voor een lange levensduur van uw kozijnen

Cozy lumox

Whether The Job Is Big Or Small, Our Experts Can Handle It.

Etiam porta sem malesuada magna mollis euismod. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio sem nec elit. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Get in touch

872 Arch Ave.
Chaska, Palo Alto, CA 55318
hello@fixmen.com
ph: +1.123.434.965

Work inquiries

jobs@fixmen.com
ph: +1.321.989.645

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed 

Subscribe to our newsletter

Sign up to receive updates, promotions, and sneak peaks of upcoming products. Plus 20% off your next order.

Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue