parallax background

Maak gebruik van onze voorjaarsschilderactie en krijg 10% korting op uw buitenschilderklus!
parallax background

Maak gebruik van onze voorjaarsschilderactie en krijg 10% korting op uw buitenschilderklus!


Het schilderwerk aan de buitenkant van uw woning is eens in de vijf jaar toe aan een nieuwe lik verf. De lente is een uitstekend seizoen om aan de slag te gaan met het buitenschilderwerk. In deze periode zijn de weersomstandigheden op zijn best voor een mooi resultaat. Zijn de kozijnen aan de buitenkant weer toe aan een nieuwe verflaag? Kan de gevel wel weer een opknapbeurt gebruiken? Of wilt u het over een hele andere boeg gooien met een nieuwe kleur? Dit zijn de perfecte klussen om de komende maanden op te pakken. Laat het over aan de schilders van Colorful.

Kies voor Colorful
Wij kennen de kneepjes van het vak. Onze schilders zorgen ervoor dat uw woning er weer keurig bij staat en een lange periode onderhoudsvrij is.

• Wij werken met professionele materialen en verf
• Ons schilderwerk gaat lange tijd mee en we geven garantie
• Onze technieken zorgen voor een lange levensduur van uw kozijnen

Maatregelen volgens RIVM

Wij volgen de richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM op omtrent het coronavirus. We wassen regelmatig onze handen met zeep en houden altijd minimaal 1,5 meter afstand.

  • Als onze schilders klachten hebben, komen ze uiteraard niet bij u thuis. Bij de uitvoering van de klus zullen ze voldoende afstand houden en alles in overleg met u doen
  • Als u zelf klachten heeft, wilt u dat dan aangeven? Dan komen wij niet langs en plannen de afspraak op een ander moment in
  • Voelt u zich er toch niet prettig bij dat we langskomen? Dan kunt u dat uiteraard aangeven. Wij respecteren dat en plannen dan een ander moment in.

  • De voorjaarsactie geldt van maart 2021 tot juni 2021.

    Plan direct een afspraak in voor uw buitenschilderklus!