parallax background

Maak gebruik van onze winterschilderactie en krijg 10% korting op uw binnenschilderklus!
parallax background

Maak gebruik van onze winterschilderactie en krijg 10% korting op uw binnenschilderklus!


In de wintermaanden zijn de weersomstandigheden vaak niet optimaal om buitenschilderwerk te doen, maar zijn wel geschikt om binnenschilderklussen op te pakken. In de winter zitten we meer binnen en valt achterstallig onderhoud meer op. Zijn de kozijnen weer toe aan een nieuwe verflaag? Moeten de muren en plafonds weer gesausd worden? Kan de trap wel weer eens geverfd worden? Dit zijn perfecte klussen om in de wintermaanden op te pakken. Laat het over aan de schilders van Colorful.

Maatregelen volgens RIVM

Wij volgen de richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM op omtrent het coronavirus. We wassen regelmatig onze handen met zeep en houden altijd minimaal 1,5 meter afstand.

  • Als onze schilders klachten hebben, komen ze uiteraard niet bij u thuis. Bij de uitvoering van de klus zullen ze voldoende afstand houden en alles in overleg met u doen
  • Als u zelf klachten heeft, wilt u dat dan aangeven? Dan komen wij niet langs en plannen de afspraak op een ander moment in
  • Voelt u zich er toch niet prettig bij dat we langskomen? Dan kunt u dat uiteraard aangeven. Wij respecteren dat en plannen dan een ander moment in.

  • De winteractie geldt van november 2020 tot maart 2021.

    Plan direct een afspraak in voor uw binnenschilderklus!