Schildersbedrijf Colorful - Airless spuiten

Airless spuiten voor een strak resultaat!

Wilt u uw nieuwe huis van binnen laten schilderen? Of uw huis een nieuwe en frisse uitstraling geven? Schakel dan de schilders van Colorful in voor het binnenschilderwerk. Kozijnen en deuren verven, muren en plafonds sauzen en de trap verven, met onze jarenlange ervaring garanderen wij mooi resultaat!
Airless spuiten

Wat is het verschil tussen airless spuiten en verven?

Door verf te spuiten in plaats van het gebruiken van een verfroller, wordt er niet alleen een strakker en gladder resultaat geleverd, maar bespaart het ook nog eens tijd! Bij airless spuiten wordt de verf onder hoge druk (150 tot 250 bar) door een spuitopening geperst. De verf wordt dan verneveld. Dit maakt dat strepen en banen verleden tijd zijn!

Niet alleen kunnen wanden en plafonds worden gespoten met deze methode, maar ook:
  • Gevels
  • Radiatoren
  • Deuren en ramen
  • Houten en stalen constructies
  • Metselwerk

De voordelen van airless spuiten

Glad en egaal resultaat

Het grootste voordeel van airless spuiten is het gladde en egale resultaat. Met een verfroller blijven en soms strepen of oneffenheden achter. Ook laat de roller of kwast een afdruk achter. Met airless spuiten heb je daar geen last van.

Snelle methode

Airless spuiten is een snelle methode voor verven. Omdat er niet met de hand geverfd hoeft te worden, maar met een spuit, gaat het sneller en efficiënter. Dit scheelt u weer in de kosten!

Breed inzetbaar

Airless spuiten is een breed inzetbare methode. Het kan gebruikt worden op allerlei verschillende ondergronden en materialen. Ook op ruwe en oneffen ondergronden kan deze methoden worden ingezet.

Verf gereedschap

Wanneer wordt airless spuiten aangeraden?

Er is natuurlijk niets mis met de ‘ouderwetse’ methode van verven. Maar in sommige gevallen kan het beter zijn om airless spuiten in te zetten. Bijvoorbeeld bij hele egale oppervlakken die zo moeten blijven of juist bij oppervlakken met een bepaalde structuur die niet verloren mag gaan. Omdat de verflaag die wordt aangebracht dermate dun is, blijft de structuur van de ondergrond behouden.

Tarieven airless spuiten

De kosten voor airless spuiten zijn afhankelijk van de oppervlakken die gespoten moeten worden, zoals de grootte en obstakels. Om een goede prijsopgave te kunnen maken, vragen we u om contact met ons op te nemen. Dan sturen we u zo snel mogelijk een offerte toe.
Schildersbedrijf Colorful - Assen

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Telefoon

06-12370997

E-mail

info@schildersbedrijfcolorful.nl

Locatie

Zevensterstraat 7, 9404JH Assen

Cozy lumox

Whether The Job Is Big Or Small, Our Experts Can Handle It.

Etiam porta sem malesuada magna mollis euismod. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio sem nec elit. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Get in touch

872 Arch Ave.
Chaska, Palo Alto, CA 55318
hello@fixmen.com
ph: +1.123.434.965

Work inquiries

jobs@fixmen.com
ph: +1.321.989.645

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed 

Subscribe to our newsletter

Sign up to receive updates, promotions, and sneak peaks of upcoming products. Plus 20% off your next order.

Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue