Schildersbedrijf Colorful - Assen

Binnenschilderwerk bij Schildersbedrijf Colorful Assen

Wilt u uw nieuwe huis van binnen laten schilderen? Of uw huis een nieuwe en frisse uitstraling geven? Schakel dan de schilders van Colorful in voor het binnenschilderwerk. Kozijnen en deuren verven, muren en plafonds sauzen en de trap verven, met onze jarenlange ervaring garanderen wij mooi resultaat!

Binnenschilderwerk: de diensten van Colorful

Bij Colorful kiezen we voor duurzaam schilderwerk, zodat u jarenlang kunt genieten van een mooie afwerking in uw woning of bedrijfspand. Om dat te garanderen werken we niet alleen met hoogwaardige kwaliteitsproducten, maar zorgen we ook dat we de tijd nemen voor een goede voorbereiding en werken alleen de beste schilders aan uw woning.

Binnenschilderwerk bij Colorful

Binnenschilderwerk: kozijnen schilderen

In tegenstelling tot buitenschilderwerk, is het schilderen van de kozijnen binnen minder voor de bescherming van het houtwerk, maar des te meer voor uitstraling. Is de verf van de kozijnen door de jaren heen beschadigd? Zijn de kleuren niet meer passend bij het interieur? Of zijn de kleuren van de huisstijl van uw bedrijf veranderd? Dit zijn allemaal redenen om uw kozijnen een opfrisbeurt te geven.

Binnendeur verven voor binnenschilderwerk

Binnendeuren kunnen in de loop der jaren verkleuren. In plaats van nieuwe binnendeuren aan te schaffen, wat een kostbare investering is, kunnen de binnendeuren ook geverfd worden, zodat ze weer mooi wit worden of juist zwart om een steellook te creëren. Het verven van binnendeuren is een specialistische klus. Daarom raden wij aan om voor het mooiste resultaat, de schilders van Colorful in te schakelen. Zij weten precies wat ze doen en welke materialen ze nodig hebben.

Muren en plafonds sauzen binnen

Door koken en leven verkleuren plafonds na verloop van tijd. Daarom heeft ieder plafond eens in de zoveel tijd een opfrisbeurt nodig. De schilders van Colorful zijn expert in het sauzen van plafonds zonder strepen.  

Nieuwe kleur op de muur? Wij weten wel raad met het sauzen van muren zonder strepen en gestucte muren sauzen.

Uitvoering binnenschilderwerk

  1. We voeren een inspectie uit van het te schilderen oppervlak om te bepalen welke materialen we nodig hebben en in welke hoeveelheid. 
  2. We werken altijd op een schone ondergrond, wat inhoudt dat we het te schilderen oppervlak altijd reinigen voor we beginnen.  
  3. We schuren het te verven oppervlak op of strippen het oppervlak volledig.  
  4. We werken eventuele beschadigingen of putjes op het oppervlak weg.  
  5. We zetten het te schilderen oppervlak in de grondverf voor goede hechting en dekking.  
  6. We eindigen met het schilderwerk. Afhankelijk van de kleur en het materiaal zijn er een aantal lagen nodig voor volledige dekking.  

Trap verven

Het verven van de trap kan een uitdagende klus zijn. Niet alleen is het belangrijk dat dit netjes gebeurd, ook de materialen en verf die gebruikt worden zijn belangrijk voor het resultaat op de lange termijn. Een trap wordt intensief gebruikt en niet altijd even voorzichtig behandeld. Daarom is het belangrijk dat er slijtvaste verf gebruikt wordt en welke geschikt is voor de houtsoort van de trap. Ook is het verven van de trap een arbeidsintensieve klus, waar veel precisie bij komt kijken.

Binnenschilderwerk bij Colorful
Schildersbedrijf Colorful - Assen

Binnenschilderwerk in de winter

De winter is bij uitstek de periode om aan de slag te gaan met het binnenschilderwerk. In de winter zitten we meer binnen en valt achterstallig onderhoud meer op.  

Zijn de kozijnen weer toe aan een nieuwe verflaag? Moeten de muren en plafonds weer gesausd worden? Kan de trap wel weer eens geverfd worden? Dit zijn perfecte klussen om in de wintermaanden op te pakken. Laat het over aan de schilders van Colorful. 

Tarieven binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk is maatwerk en afhankelijk van de uit te voeren werkzaamheden, tijd en benodigde materialen. Vraag een offerte aan voor de kosten van binnenschilderwerk voor uw woning of bedrijfspand.

Cozy lumox

Whether The Job Is Big Or Small, Our Experts Can Handle It.

Etiam porta sem malesuada magna mollis euismod. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio sem nec elit. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Get in touch

872 Arch Ave.
Chaska, Palo Alto, CA 55318
hello@fixmen.com
ph: +1.123.434.965

Work inquiries

jobs@fixmen.com
ph: +1.321.989.645

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed 

Subscribe to our newsletter

Sign up to receive updates, promotions, and sneak peaks of upcoming products. Plus 20% off your next order.

Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue