Schildersbedrijf Colorful - Schilder Assen

Dé schilder in Assen voor binnen en buiten!

Wilt u uw nieuwe huis van binnen laten schilderen? Of uw huis een nieuwe en frisse uitstraling geven? Schakel dan de schilders van Colorful in voor het binnenschilderwerk. Kozijnen en deuren verven, muren en plafonds sauzen en de trap verven, met onze jarenlange ervaring garanderen wij mooi resultaat!
Schilder in Assen
Grondige inspectie

Grondige inspectie van het schilderwerk

Is uw schilderwerk aan vervanging toe? Of twijfelt u aan de conditie van het huidige schilderwerk? Schakel dan een van onze experts in voor een grondige inspectie van de staat van het schilderwerk en het hout. Op basis van de uitgevoerde inspectie krijgt u van ons een advies met het benodigde schilderwerk, onderhoudswerk en eventuele reparatie van houtrot. Bij dit advies krijgt u een vrijblijvende offerte.

De schilder in Assen en omstreken

Voor het behoud van een goede conditie van uw woning, de waarde en de uitstraling is het belangrijk dat het schilderwerk op orde is. Zeker voor het buitenschilderwerk geldt dat een goede conditie zorgt voor een langere levensduur van het houtwerk, zoals de kozijnen en boeidelen.

Houtwerk van uw woning

Steeds meer mensen kiezen voor aluminium kozijnen of kunststof kozijnen. Dit zijn onderhoudsvriendelijke kozijnen, hoeven niet geschilderd te worden en zijn minder vatbaar voor slijtage. Worden gevels en boeidelen niet vervangen voor de kunststof of aluminium variant, dan zullen deze nog wel onderhoud aan het schilderwerk nodig hebben. Om ze in topconditie te houden, raden we aan om één keer in de vijf jaar onderhoud uit te laten voeren.

Hoe vaak moet schilderwerk uitgevoerd worden?

Hoe vaak het schilderwerk opnieuw uitgevoerd moet worden, is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de kwaliteit van de verf en de locatie en ligging van de woning. Locaties zoals in het bos of het centrum van de stad zorgen voor een langzame ophoping van chemische en natuurlijke deeltjes. Deze ophoping van deeltjes creëren een vuil laag die vocht vast houdt. Zodra deze vuil en vocht laag gaat inwerken op de verf, dan wordt de verflaag aangetast en kan er verkleuring en onthechting ontstaan.
Schakel de schilder in Assen in

Schakel de schilder in Assen in

Woont u in Assen of omstreken? Dan zijn wij uw schilder in Assen voor binnen- en buitenschilderwerk, onderhoud en houtrotreparaties.
Schilderwerk is maatwerk. De kosten zijn afhankelijk van de uit te voeren werkzaamheden, benodigde materialen en tijd. Wilt u weten wat de kosten voor uw schilderwerk zijn? Neem gerust contact met ons op. Wij komen langs en brengen een vrijblijvende offerte voor u uit.
Schildersbedrijf Colorful - Assen

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Telefoon

06-12370997

E-mail

info@schildersbedrijfcolorful.nl

Locatie

Zevensterstraat 7, 9404JH Assen

Cozy lumox

Whether The Job Is Big Or Small, Our Experts Can Handle It.

Etiam porta sem malesuada magna mollis euismod. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio sem nec elit. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Get in touch

872 Arch Ave.
Chaska, Palo Alto, CA 55318
hello@fixmen.com
ph: +1.123.434.965

Work inquiries

jobs@fixmen.com
ph: +1.321.989.645

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed 

Subscribe to our newsletter

Sign up to receive updates, promotions, and sneak peaks of upcoming products. Plus 20% off your next order.

Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue