Vastgoedonderhoud en woningonderhoud

Zoekt u een partner voor vastgoedonderhoud en woningonderhoud? Wij zijn er niet alleen voor schilderwerken van particulieren, maar ook voor zakelijke klanten, zoals vastgoedeigenaren en woningbouwverenigingen.
painter hand in white glove painting a wall with paint roller
Buitenschilderwerk van Colorful

Bedrijfspand schilderen

De meeste bedrijven besteden de zorg van het vastgoedonderhoud uit aan externe partijen. Onderhoud aan het schilderwerk is voor een bedrijfspand erg belangrijk voor de uitstraling van het bedrijf en voor waardebehoud van het pand.

Schakelt u Schildersbedrijf Colorful in, dan bent u verzekerd van totaal onderhoud. We kijken niet alleen naar het schilderwerk, maar kunnen ook het glaszetten en timmerwerk voor u regelen. Wij maken daarvoor gebruik van de diensten van diverse vakkundige specialisten.

Apartment Room Painting by Interior Painter

Bedrijfspand schilderen: de diensten van Colorful

De schilders van Colorful kunnen het buitenschilderwerk op hen nemen. Het schilderwerk van kozijnen en gevels, maar ook het volledige bedrijfspand. Ook kan het binnenschilderwerk voor u verzorgd worden. Zijn de kozijnen toe aan een nieuw likje verf? Moeten de plafonds weer gesausd worden? Of wilt u een compleet nieuwe uitstraling van uw bedrijfspand. Wij kunnen met het verven van de muren, trappen en deuren een groot verschil maken voor de uitstraling van uw bedrijfspand.

Vastgoed onderhoud

Bent u vastgoedeigenaar of woningbouwvereniging en wilt u graag één partij voor het uitvoeren van schilderwerk onderhoud? Dan bent u bij Schildersbedrijf Colorful aan het juiste adres. Wij voeren inspecties uit en adviseren over noodzakelijk onderhoud van uw woning(en). Dit kan gaan over buitenschilderwerk en binnenschilderwerk.

Painter Using Masking Tape

Vastgoed onderhoud: de diensten van Colorful

Wij kunnen alle voorkomende schilderwerkzaamheden voor onze rekening nemen. Het onderhoud van het buitenschilderwerk als kozijnen, gevels en balkons. Ook zijn wij er voor het binnenschilderwerk. Moeten portieken opnieuw in de verf, de hal kozijnen aan de binnenkant, de schilders van Colorful regelen het!

Room Painter on a Ladder and His Tools

Uitvoering vastgoedonderhoud en woningonderhoud

  1. We voeren van tevoren een inspectie uit aan het te schilderen oppervlak en bepalen welke materialen er nodig zijn en in welke hoeveelheid.
  2. We werken altijd op een schone ondergrond, wat inhoudt dat we het te schilderen oppervlak voor het schilderen altijd grondig reinigen.
  3. We schuren of strippen het te schilderen oppervlak, behandelen eventuele zwakke plekken en werken beschadigingen en putjes weg.
  4. We zetten het te schilderen oppervlak in de grondverf voor optimale hechting en goede dekking.
  5. We eindigen met het schilderwerk. Afhankelijk van de kleur en het materiaal zijn er meerdere lagen nodig voor goede dekking.

Tarieven onderhoud vastgoed en woningonderhoud

Onderhoud van schilderwerk is maatwerk en afhankelijk van de uit te voeren werkzaamheden, tijd en benodigde materialen. Vraag een offerte aan voor de kosten van het onderhoud van schilderwerk voor uw vastgoed of bedrijfspand.

Schildersbedrijf Colorful - Assen

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Telefoon

06-12370997

E-mail

info@schildersbedrijfcolorful.nl

Locatie

Zevensterstraat 7, 9404JH Assen